M.I.P.Drumcorps gaat voor Europees Goud.

In Duitsland doen wij mee aan de Rasteder Musiktage, een groots muziekevenement van 3 tot en met 5 juli 2020. Tijdens dit muzikale evenement worden verschillende mars- en showwedstrijden gehouden waaronder de Europese Open Championships. Wij zullen deel gaan nemen in de entertainment klasse met jurering. Een leuke eerste kennismaking met het wedstrijd element alsook jurering waarvan wij als korps kunnen gaan groeien.

De Rasteder Musiktage is een van de grootste muziekevenementen van Europa en er doen zo’n 3000 muzikanten aan mee.

Voor meer informatie www.rastedermusiktage.de

UPDATE: 3-4-2020

Muziek maken is leuk , maar gezondheid gaat boven alles. Iom de organisatie in Duistland is besloten om onze deelname te verplaatsen naar 2021.

later meer.