M.I.P.Drumcorps zet zich op 15 september in voor het goede doel.

Eens per jaar kiezen wij samen met de leden een goed doel uit waar we graag ons steentje aan willen bijdragen middels een uitvoering.

Dit jaar staan we op het bierfestival van “Motortoertocht voor het Goede Doel”. De opbrengst van dit evenement gaat dit jaar naar stichting Muziekids en dan met name voor besteding aan De Guus Meeuwis Muziekids Studio in Het ETZ Elisabeth Tilburg.

De Stichting Muziekids heeft als doelstelling om het ziekenhuisverblijf van kinderen aangenamer te maken via muziekbeleving. Dit doet Muziekids door in ziekenhuizen De Muziekids Studio in te richten. Dit zijn speciaal voor de jonge patiƫnten ingerichte muziekruimtes, waarin gedurende de hele week muziek beleefd en gemaakt kan worden door kinderen die in het ziekenhuis verblijven.

Het bierfestival zal plaatsvinden op Recreatiepark d’n Mastendol in Rijen.

Wil je meer info over dit goede doel ? of wil je tickets kopen voor het bierfestival op 15 september klik op 1 van de logo’s.