M.I.P. Drumcorps te gast bij TOP SECRET DRUM CORPS uit Basel

M.I.P. Drumcorps/Top Secret Drum Corps Basel/20-08-2011

Het Jaar 2010

(Video) Try-out groot succes

Drumcorps M.I.P. uit Rijen heeft zijn eerste presentatie aan eigen Publiek achter de rug. Er waren twee primeurs voor deze slagwerkers. Ten eerste het presenteren van het nieuwe instrumentarium en op de tweede plaats een uitvoering met publiek. Het was een groot spektakel en voor de aanwezige een verrassing van formaat. MIP bracht hun eerst uitvoering met spectaculair slagwerk en synchronie met diverse speciale effecten. De reacties van het publiek bevestigen duidelijk de unieke vorm van slagwerk die veel bewondering oproept. Ook werden de leerlingen betrokken bij deze uitvoering en was er een heuse demonstratie van Damian Kimenai die al een tijdje op les is en geldt als een groot talent voor de toekomst. MIP is dus duidelijk op de goede weg en laat van zich horen.

(Foto’s) van de gezinsdag

M.I.P. slaat door en start eigen opleiding

Rijen maart ’10,

M.I.P.(Mission Impossible) is vastberaden om het onmogelijke mogelijk te maken .

Het is overduidelijk dat M.I.P. de trom raak slaat met de oprichting van hun nieuwe Drumcorps die van start gaat in januari 2010 met opleidingen voor jeugd en andere geĂ¯nteresseerden; dit alles om in de toekomst verzekerd te zijn van nieuw en voldoende slagwerktalent op hoog niveau.

Maar er is ook nog steeds ruimte voor ervaren slagwerkers voor Snare en Bass Drum.

Wanneer je dus op zoek bent naar een gevarieerd slagwerkprogramma dat UNIEK en SPECTACULAIR zal zijn in Nederland en je vindt het een uitdaging om samen met ons het SLAGWERK een nieuwe Dimensie te geven met andere enthousiaste slagwerkers, meld je dan aan.

Drumcorps M.I.P. legt de lat hoog

Rijen november ’09,

Het kersverse drumcorps MIP is eind september van start gegaan en heeft de lat hoog gelegd. De slagwerkers hebben hun handen vol aan de technische hoogstandjes die ze krijgen opgedragen door muzikaal leider Arno de Jong. Inmiddels zijn er al een aantal repetities geweest en de grote opkomst geeft aan dat de deelnemers allen gemotiveerd zijn. Zij zullen in de nabije toekomst het publiek verbazen met hun slagwerkkunsten. Verassend, spectaculair en perfectie.

Naar boven